Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко про партію мерів: «Я є лідером політичної сили «УДАР» і висуватимусь в мери від своєї політичної сили та поведу команду на місцеві вибори»

22 червня 2020 року, 12:26

Мер Києва Віталій Кличко висуватиметься в мери Києва від своєї політичної сили, а також поведе команду на місцеві вибори, зокрема, в Київраду. Про це Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

«Я багато років є лідером політичної сили «УДАР», що завжди боролась і відстоювала демократичні європейські цінності. І, як уже говорив, висуватимусь в мери від своєї політичної сили. А також поведу команду на місцеві вибори, зокрема, – в Київраду. Так, ми спілкуємося щодо співпраці демократичних сил з різними політиками і з різними партіями. Ми в команді зважували всі можливі варіанти і ухвалили рішення йти своєю політсилою. Якщо кияни знову довірять мені бути мером і реалізовувати їх очікування, я переконаний, мені потрібно спиратися на команду, з якою я буду втілювати зміни в столиці», – сказав Віталій Кличко.

Він зауважив, що є головою Асоціації міст України і завжди відстоював і буде відстоювати інтереси місцевого самоврядування.

«А те, що там хтось говорить, ніби я хотів бути головнішим і таке інше – повна нісенітниця. Мені вистачає регалій і титулів. Іще раз зауважу: заради захисту інтересів громадян, місцевого самоврядування, ми будемо готові співпрацювати з усіма демократичними силами, які діятимуть за правилами і порядно», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]