Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко провів тренування, яке раніше продали на аукціоні ProZorro за 150 тисяч гривень

10 жовтня 2017 року, 9:57

 

Мер Києва Віталій Кличко провів спортивне тренування, яке раніше продали на благодійному аукціоні ProZorro за 150 тисяч гривень. Тренування з «вічним чемпіоном» стало найдорожчим благодійним лотом аукціону ProZorro, на якому збирали кошти на купівлю апарату штучної вентиляції легень у дитячу клініку Інституту нейрохірургії.

Віталій Кличко і Михайло Булигін, який купив можливість потренуватися, зустрілися о 7-й ранку в спортзалі, де зазвичай тренується Віталій Кличко. Після невеликої розминки мер тейпував руки Михайлові та видав боксерські рукавички.

«Я спочатку думав, яке саме тренування влаштувати – на велосипедах, бо я часто зранку їжджу, чи, наприклад, на тренажерах. Але все ж таки вирішив показати Михайлові як тренуються боксери, – сказав Віталій Кличко. – Я вдячний Михайлові за його благодійний вчинок, за допомогу дітям. Він – бізнесмен, а бізнес повинен бути соціально відповідальним», – зазначив мер Києва.

Михайло Булигін сказав, що залишився задоволений тренуванням і подякував Віталію Кличку за те, що той виставив такий лот. Бізнесмен розповів, що в спортзалі зазвичай не тренується, а грає у футбол.

Віталій Кличко подарував Михайлу Булигіну свої боксерські рукавички, в яких той тренувався.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]