Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Ремонтні роботи на столичних дорогах здійснюють компанії, які можуть гарантувати якість і термін експлуатації»

23 лютого 2018 року, 20:05

Ремонтні роботи на столичних дорогах здійснюють компанії, які можуть гарантувати якість і відповідний термін експлуатації цих доріг. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив в ефірі телеканалу «NewsOne».

«Кажуть, що асфальт, покладений рік тому, сходить весною разом зі снігом. Для того, щоб попередити це, кожен підрядник, з яким місто підписує контракт на укладку асфальтового покриття, дає гарантію п’ять років на експлуатацію цієї дороги», - зазначив Віталій Кличко.

Як зауважив мер Києва, у випадку, якщо виявляються певні дефекти, то компанія-підрядник своїм коштом зобов’язана їх усунути.

«Якщо з’являються тріщини чи якість дефекти, то компанія своїм коштом зобов’язана усунути їх. І гарантія на нові дороги – п’ять років. Тільки на таких умовах ми працюємо з компаніями-підрядниками», – додав Віталій Кличко.

Він розповів, що столична влада співпрацює не тільки з вітчизняними компаніями, а й з іноземними компаніями-підрядниками, зокрема з турецькими, білоруськими та іншими компаніями, які гарантують місту хорошу якість і терміни експлуатації цих доріг. Підрядників місто обирає на конкурсних засадах.

«Тендери, все відкрито. Все залежить від ціни і якості», – підсумував міський голова.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]