Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко розказав про реконструкцію станцій швидкісного трамваю

30 січня 2020 року, 9:35

Мер Києва Віталій Кличко розказав про реконструкцію станцій швидкісного трамваю і показав, як уже оновили станцію «Гната Юри». Відео Віталій Кличко розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Сьогодні тривають активні роботи з ремонту станцій швидкісного трамваю. Минулого року здійснили реконструкцію станції «Вацлава Гавела». Тепер оновлюємо станції «Польова», «Політехнічна», «Площа Перемоги», «Гарматна/НАУ». На кожній станції буде нове обладнання системи електропостачання, влаштовують нове фем-покриття з тактильною плиткою та пандусами відповідно до інклюзивності будівель і споруд. Також замінять старі лампи на енергозберігюче LED-освітлення – як на станціях, так і у переходах до них. У вестибюлях станцій замінять вхідні групи, оновлять підлогу та стелі. Розроблять і нові зручні схеми та навігаційні блоки для пасажирів», – зазначив мер Києва в дописі до відео.

На відео він показав, як оновили станцію «Гната Юри», де роботи вже завершені.

«Тут створили безбар’єрний простір для маломобільних груп населення, замінили інженерні мережі, оновили електрообладнання, здійснили оздоблювальні роботи. Станція стала набагато зручнішою і сучаснішою», – зазначив Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]