Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко розповів, чому ще зарано повертатися до Києва

06 травня 2022 року, 17:48

Мер Києва Віталій Кличко розповів, чому мешканцям столиці, які виїхали з міста, ще зарано повертатися додому. Про це Віталій Кличко заявив в ефірі загальнонаціонального телемарафону. Він зазначив, що заборонити киянам повертатися міська влада не може, але може надавати рекомендації, виходячи із ситуації в місті.

«Люди, повертаючись, повинні розуміти, що небезпека досі існує. Багато лісів та лісосмуг у передмістях іще не розміновані. І є випадки, коли підриваються мирні мешканці. Треба враховувати також і велику кількість блокпостів у столиці та напружену роботу комунальних служб та сервісів міста, що працюють в умовах воєнного стану. Тому в мене рекомендація – не поспішати із поверненням. Якщо є велике бажання – то після 9 травня можна розглядати таку можливість. Але гарантувати безпеку кожному мешканцю міста ми, звісно, не можемо. І це всі повинні розуміти. Бо небезпека ракетних обстрілів залишається високою», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]