Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко розповів, де в столиці триває ремонт доріг (+відео)

06 червня 2022 року, 15:52

Навіть в умовах війни у столиці триває ремонт доріг там, де це вкрай необхідно.  Зокрема, тривають роботи з капітального ремонту в центрі Києва – на вулиці Льва Толстого. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Хоч війна і внесла корективи у втілення проектів у столиці, ми здійснюємо ремонт доріг та проїздів там, де це найнеобхідніше, або – на об’єктах, що розпочали оновлювати минулого року. Зокрема, сьогодні тривають роботи з капітального ремонту у центрі Києва – по вулиці Льва Толстого. Дорожники продовжують оновлення ділянки від вулиці Тарасівської до Василя Липківського, протяжністю 1,2 км. Востаннє там здійснювали ремонт понад 20 років тому. Дорожні служби приступили  до робіт на ділянці від вулиці Жилянської до вулиці Василя Липківського цими вихідними, аби здійснити наймасштабніші роботи не заважаючи руху транспорту», – сказав Віталій Кличко.

Він зазначив, що на цій ділянці влаштовують нове тришарове дорожнє покриття, велодоріжки, нові тротуари. Встановлять і сучасне освітлення, антипаркувальні стовпчики, огородження, здійснять благоустрій території.

«Минулого року ми зробили капремонт ділянки від вулиці Жилянської до Тарасівської, зокрема, відреконструювали й міст через річку Либідь», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]