Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко розповів про комунальників, які доглядали за столичними парками та скверами на початку широкомасштабної війни та допомагали рятувальникам (+фото, відео)

13 листопада 2022 року, 19:23

Мер Києва Віталій Кличко розповів історію директорки Комунального підприємства з утримання зелених насаджень Дарницького району Людмили Філінської та показав, як підприємство працювало під час активної фази війни. Відео-історію мер Києва опублікував на своїй сторінці у Facebook.

«Продовжую розповідати про #ЛюдиТвогоКиєва. Про тих киян, які роблять все, аби наше місто ставало комфортною, безпечною і гарною європейською столицею. Сьогодні – історія про 47-річну директорку Комунального підприємства з утримання зелених насаджень Дарницького району Людмилу Філінську. Людмила – велика оптимістка та професіонал своєї справи. Людина, яка любить Україну і квіти. 19 років вона працювала головним агрономом в КП УЗН Оболонського району. І вже майже 7 років очолює аналогічне підприємство в Дарницькому районі та робить свій район зеленим і квітучим. А з початком повномасштабної війни, Людмила, за підтримки міської влади та районної адміністрації, організувала на базі свого підприємства гуманітарний штаб, який приймав та розподіляв для соціально незахищених киян їжу, засоби гігієни, теплі речі», – написав Віталій Кличко. 

Він зазначив, що також підприємство спрямувало своїх співробітників та техніку на ліквідацію наслідків ракетних обстрілів та евакуацію мешканців з будинків на вулиці Кошиця та Крушельницької. Забезпечувало плівкою та дошками, які виготовляло на своїй пилорамі, ті будинки, де після вибухів повилітали вікна.

І, звичайно, фахівці УЗН робили увесь час свою звичну справу з прибирання та озеленення парків і скверів, облаштування патріотичних клумб, висадження квітів і дерев.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]