Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко розповів про розвиток спортивної інфраструктури столиці

15 грудня 2021 року, 12:17

Київ продовжує оновлювати спортивну інфраструктуру міста та проводити великі спортивні змагання і заходи. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час звіту про підсумки роботи міської влади в 2021 році.

«Окремо зазначу, що Київ є містом, де приділяють значну увагу розвитку спорту. Незважаючи на пандемію і карантинні обмеження, цього року Київ традиційно бігав, їздив, грав у футбол і виборював перемоги. Так, у столиці відбулися кілька великих марафонів, міжнародний турнір зі спортивної гімнастики, етап кубку світу зі скейтбордингу, чемпіонат світу з міні-футболу серед жінок та молодіжних збірних. Ми разом вболівали за наших футболістів на Євро, за олімпійців та паралімпійців, за наших боксерів. Відбувся і традиційний MotoOpenFest, чемпіонат Києва з гольфу, велоперегони», – сказав Віталій Кличко.

Також у столиці відбулися збори ветеранів АТО «Плече побратима», відкритий турнір міста серед ветеранів із безконтактного регбі, спортивний фестиваль «Звитяга нескорених».

Мер Києва розповів і про те, що було зроблено в столиці у 2021 році для розвитку спортивної інфраструктури міста.

«Цього року завершили капітальні ремонти у дитячо-юнацьких спортивних школах «Юний спартаківець» та «Чемпіон». Тривають роботи з реконструкції фізкультурно-оздоровчого комплексу на вулиці Райдужній та льодового палацу на вулиці Шалетт у Дніпровському районі. На завершальному етапі капітальні ремонти: стадіону на вулиці Тростянецькій, дитячо-юнацьких спортивних шкіл «Атлант» та «Школа спорту». Триває капітальний ремонт і реабілітаційного центру школи «Ринг», – зазначив Віталій Кличко.

Також відкрили спортмайданчики на вулиці Каштановій та в Квітневому провулку, нове футбольне поле соціально-спортивної школи Фонду «Реал Мадрид».

Мер столиці також зазначив, що цього року Київрада ухвалила рішення про прийняття до комунальної власності 14-ти дитячо-юнацьких спортивних шкіл, заснованих громадською організацією «Фізкультурно-спортивне товариство «Україна».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]