Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Щоб галузь ЖКГ продовжувала працювати і надавати більш якісні послуги киянам, ми вимушені підняти тариф за обслуговування будинків»

16 червня 2017 року, 19:52

Аби галузь ЖКГ у столиці продовжувала працювати і надавати якісні послуги киянам, місто вимушене підняти тариф за обслуговування будинків. Про це в ефірі телеканалу «News One» заявив мер Києва Віталій Кличко.

«Щомісяця на контактний номер 15-51 надходить 300-400 звернень зі скаргами на сміття у дворі, неприбрані під’їзди, відсутність освітлення, некомпетентність керівництва ЖЕКів та інше. Ситуація непроста, адже протягом кількох років ціни на енергоносії і тарифи на комунальні послуги значно зросли. Ми весь цей час робили все можливе, аби тариф за утримання будинку не піднімався. І тепер ця галузь знаходиться на межі виживання», – зазначив Віталій Кличко.

Він підкреслив, що місту потрібно залучати у сферу ЖКГ спеціалістів, однак через складні умови праці і низький рівень заробітної плати вони не хочуть йти на роботу у цю сферу.

«У столиці неукомплектованість, наприклад, штату двірників складає майже 40%, а працівників ремонтних напрямків – близько 30%. Тому, щоб ця галузь могла працювати далі і надавати більш якісні послуги киянам, ми вимушені підняти тариф на квартплату», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]