Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Сьогодні до вечора демонтують незаконну надбудову на вулиці Софіївській» (+відео)

19 жовтня 2019 року, 16:08

До вечора суботи планують завершити демонтаж незаконної надбудови на будинку на вулиці Софіївській,1, поряд із Майданом Незалежності. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у відео, яке записав на даху будинку, де працюють комунальні служби міста. Відео Віталій Кличко опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Ми завершуємо демонтаж незаконної надбудови на будинку в центрі столиці, на вулиці Софіївській, 1. Обсяг робіт там немалий і працювати складно, але комунальні служби впораються. Як раніше впоралися і з деякими іншими самовільними архітектурними «фантазіями», – зазначив Віталій Кличко у дописі до відео.

Зокрема, він нагадав, що місто зносило незаконну надбудову на Будинку профспілок, на будинку в Десятинному провулку.

«Сьогодні ми маємо гучний скандал – навіть долучилося керівництво держави. Хтось вирішив собі добудувати додаткові квадратні метри в серці столиці – біля Майдану. Та ми наводимо лад. І сьогодні до вечора все це буде розібране», – додав мер Києва.

Також Віталій Кличко звернувся до киян, аби ті не порушували законодавства в сфері будівництва.

«Від нас залежить порядок в нашому місті. З повагою ставтеся до законів, до своїх сусідів, до нашого міста», – звернувся до мешканців столиці мер Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]