Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Сподіваємося, що погодні умови не завадять завершити весь запланований обсяг капітального ремонту доріг в Києві»

07 жовтня 2016 року, 20:51

Сподіваємося, що погодні умови не завадять завершити весь запланований на цей рік обсяг капітального ремонту доріг в Києві. Про це заявив мер столиці Віталій Кличко в інтерв'ю каналу «Київ».

Він нагадав, що всього заплановано капітальний ремонт 52-ох доріг. Кличко наголосив, що капітальний ремонт доріг відбувається з урахуванням технічних та погодних умов. «Ми сподіваємося, що ще будуть теплі дні, погодні умови щоб класти асфальт. Ми робимо все якісно. І дороги відповідають європейським стандартам», - сказав Віталій Кличко.

Мер запевнив, що «Київавтодор» уважно слідкує за змінами погоди і проводить роботи з асфальтування тільки у сприятливі дні. При цьому, додав столичний голова, ніщо не заважає здійснювати підготовчі роботи у дощ.

Віталій Кличко підкреслив, що триває капітальний ремонт на проспекті Глушкова, Одеському шляхопроводі, проспекті Науки, Броварському проспекті, вулиці Васильківській, іде облаштування тротуарів на проспекті Перемоги.

Крім того, додав мер Києва, продовжуються роботи з середнього ремонту дорожнього покриття. За його словами, в планах на цей рік було 50 доріг, 40 з них вже готові. «І цю позитивну динаміку ми будемо продовжувати», - сказав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]