Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Сподіваємося, що ворог полишив спроби захопити серце України – Київ. Але маємо бути готові й до інших сценаріїв

06 квітня 2022 року, 17:55

Захисники столиці сподіваються, що ворог полишив спроби захопити серце України – Київ. Але готові й до інших сценаріїв розвитку подій. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив у своєму відеозверненні.

«Кияни, які виїжджали в інші міста, продовжують повертатися в столицю. Хто ще не вирушив додому, звертаюся: будь ласка, трохи зачекайте. Ще залишається ймовірною загроза обстрілів міста. А киян, які зараз перебувають в місті, закликаю бути обережними – не нехтувати сигналами тривоги, дотримуватися правил комендантської години. Вона в столиці триває, нагадаю, з 21-ої години до 6-ої ранку», – наголосив Віталій Кличко.

Він також закликав водіїв бути уважними та дотримуватися правил дорожнього руху, бо в місті багато блокпостів і блоків на дорогах. Автівок у столиці стало значно більше, а перепони на дорозі ускладнюють рух.

«Ми всі сподіваємося, що ворог полишив спроби захопити серце України – Київ. Але маємо бути готові й до інших сценаріїв. Тому продовжуємо обороняти столицю. Працювати. Допомагати тим, кому потрібна допомога і підтримка. Разом вистоїмо і переможемо! Слава нашим Збройним Силам! Слава Україні!» – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]