Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Столична влада розширює перелік закладів, які можуть працювати на автономних джерелах живлення у випадку надзвичайної ситуації. Та, щоб оперативно інформувати киян, закликає бізнес заповнити спеціальну форму

06 грудня 2022 року, 15:56

Столична влада розширює перелік закладів, які можуть працювати на автономних джерелах живлення у випадку надзвичайної ситуації. Та, щоб оперативно інформувати киян, закликає бізнес заповнити спеціальну форму, що розміщена на сайті міста. Інформація про відповідні заклади буде опрацьована та опублікована на офіційному сайті та сторінках у соцмережах міської влади. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Столична влада продовжує інформувати киян щодо роботи окремих комунальних закладів і установ, які забезпечені автономними джерелами живлення та готові працювати в умовах відсутності електропостачання. Також ми склали перелік і поширили адреси окремих магазинів, торгових мереж та ТРЦ, аптек та ветклінік, відділень банків та інших установ», – написав Віталій Кличко.

Цей перелік місто буде постійно розширювати, оскільки до столичної влади звертаються представники приватного бізнесу, чиї магазини, аптеки, заклади харчування, побутового обслуговування та інші готові працювати, аби забезпечити потреби киян у разі надзвичайної ситуації.

«Тому ми розробили і пропонуємо бізнесу заповнювати спеціальну форму на сайті міста. Підприємці можуть внести до неї інформацію про свої заклади, що готові продовжувати працювати на автономних джерелах живлення. Інформація щодо закладів буде опрацьована та опублікована на офіційному сайті та сторінках у соцмережах міської влади. Закликаю представників бізнесу долучатися! Працюючи разом, ми вистоїмо і переможемо!» – наголосив Віталій Кличко.

Заповнити форму можна ТУТ.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]