Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Столична влада вивчає можливість зібрати всі міські департаменти та служби в єдиному офісі»

24 серпня 2017 року, 17:40

Столична влада вивчає можливість переселення всіх департаментів мерії з будівлі на Хрещатику та інших приміщень у місті, де вони розташовані, в єдиний офіс у форматі open space. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу «Прямий».

«Я сподіваюся, незабаром у нас буде сучасний офіс – open space – де ми зможемо зібрати усі департаменти, офіси комунальних підприємств. Зараз мерія розташована у будівлі в центрі Києва. Але, наприклад, Департамент містобудування та архітектури знаходиться в одній будівлі, «Київпастранс» – в іншій, а Департамент культури – у третій. Усі служби розкидані по Києву», - наголосив міський голова.

Віталій Кличко зауважив, що столична влада поки вивчає можливість переселення служб мерії у нове приміщення.

«Ми повинні зробити комфортну будівлю не тільки для тих, хто там працюватиме, а й для людей, які звертаються до міської влади, - щоб ефективніше працювати. Це те, чого чекають від нас кияни», - наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]