Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Столиця разом з областю створили робочу групу для попередження та подолання наслідків пожеж»

24 квітня 2020 року, 12:14

Місто Київ спільно з Київською областю створили робочу групу для упередження пожеж та подолання їх наслідків. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Столиця разом з Київською областю створили робочу групу для попередження та подолання наслідків пожеж. Яких останнім часом, на жаль, у регіоні дуже багато. Тільки за останніх два тижні у Києві та регіоні сталося майже 600 пожеж. Також масштабна пожежа минулого тижня сталась у Житомирській області. Палало і в Чорнобильській зоні. І ви пам’ятаєте, як Київ задихався від гарі в повітрі. Та й сьогодні повітря – не ідеальне. Тому ми з фахівцями області плануємо спільно попереджувати та долати наслідки пожеж», – підкреслив Віталій Кличко.

Він зазначив, що йдеться, зокрема про: посилення відповідальності за спалення сміття і трав’яного настилу; попередження пожеж, враховуючи безсніжну зиму; про впровадження стаціонарної системи моніторингу повітря в Києві та області; взаємодію міських і обласних служб у підготовці спецтехніки, витратних матеріалів для подолання пожеж.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]