Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Столиця робить все можливе, аби місцеві вибори відбулися безпечно і законно

22 жовтня 2020 року, 12:12

Столиця робить все можливе, аби місцеві вибори 25 жовтня відбулися безпечно і законно. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Місто робить все можливе, аби місцеві вибори 25 жовтня відбулися безпечно і законно. Як я говорив, на всі виборчі дільниці вже доставили дезінфікуючі засоби та засоби індивідуального захисту. Кошти на це ми виділили з бюджету столиці. Аби забезпечити правопорядок та упередити надзвичайні ситуації, поліція столиці та рятувальники із суботи нестимуть службу у посиленому режимі. Допомагатиме їм і Муніципальна охорона», – повідомив Віталій Кличко.

Він зазначив, що днями всі служби провели спільні навчання. Відпрацьовували дії під час завезення виборчої документації до ТВК, дільничних виборчих комісій, взяття комісій під охорону. А також – забезпечення законності в день «тиші», в день голосування та під час підрахунку результатів і переміщення документації з дільничних комісій до територіальної.

«Ми всі сподіваємося, що вибори відбудуться безпечно і без порушень закону. Це дуже важливо! Як для здоров’я людей, які прийдуть голосувати. Так і для демократичності і прозорості їх вибору», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]