Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Судові розгляди по одній з ділянок, на яких розташований сквер Небесної сотні, тривають»

23 січня 2016 року, 18:10

Судові розгляди по одній з ділянок під сквером Небесної сотні тривають. Про це в коментарі журналістам заявив Київський міський голова Віталій Кличко.

«Сквер Небесної сотні розташований на двох земельних ділянках. Одна з них – у приватній власності, друга знаходилася в оренді. Київрада, як я і обіцяв, розірвала договір оренди, і одна з двох ділянок землі повернулася у власність громади Києва», – наголосив Віталій Кличко.

Щодо ділянки, яка знаходиться у приватних руках, мер підкреслив, що міська влада докладає правових зусиль, щоб відстояти право киян та повернути землю у власність міста. «Нам всім потрібно дотримуватися букви закону, і просто так землю, яка знаходиться у приватній власності, відібрати у власника не можна. Тому сьогодні тривають судові розгляди, і ми відстоюватимемо повернення ділянки у власність громади міста», – запевнив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]