Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко та Маурісіо Сулейман заспівали хіт «The Beatles» на вечорі талантів WBC (+відео)

03 жовтня 2018 року, 21:01

Мер Києва, вічний чемпіон WBC Віталій Кличко разом із зірками світового боксу – учасниками конгресу Всесвітньої боксерської ради, який вперше відбувається у Києві, взяв участь у шоу «WBC має таланти».

«Я радий, що конгрес WBC нарешті відбувається у Києві. І сьогодні у нас цікавий вечір. Ми покажемо, що боксери, живуть не тільки боксом – у нас є багато інших хобі і талантів. Тому ми приємно вас здивуємо», – пообіцяв Віталій Кличко, відкриваючи вечір талантів.

Свій талант до гри на гітарі Віталій Кличко продемонстрував, виконавши разом із Маурісіо Сулейманом та невеликим рок-гуртом хіт The Beatles «Let it be!».

Вічний чемпіон грав на гітарі і співав, а президент WBC Маурісіо Сулейман виконував партію на ударних і теж підспівував.

Також у шоу талантів взяли участь відомі рефері, промоутери, менеджери WBC.

Нагадаємо, 56-й конгрес Всесвітньої боксерської ради (WBC) розпочався у столиці України 1 жовтня. До Києва приїхали зірки світового боксу Леннокс Льюіс, Евандер Холіфілд, Ерік Моралес, я Оскар Де Ла Хойя та багато інших. Прибули також президенти федерацій країн-членів WBC, судді, спортивні менеджери та функціонери. Всього в столицю України для участі у конгресі приїхало близько 700 учасників зі 166 країн світу. Триватиме конгрес до 5 жовтня.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]