Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко та Райнер Бомба обговорили залучення інвестицій у завершення будівництва Подільсько-Воскресенського мосту

11 жовтня 2016 року, 12:28

 

Київський міський голова Віталій Кличко зустрівся з  державним секретарем федерального міністерства транспорту та цифрової інфраструктури Німеччини Райнером Бомбою.

У ході зустрічі сторони обговорили подальші кроки та зусилля для добудови Подільсько-Воскресенського мостового переходу в Києві.

Зокрема, йшлося про запланований на п’ятницю, 14 жовтня, візит Віталія Кличка до Німеччини, де відбудеться зустріч із потенційними інвесторами, які зацікавлені в реалізації проекту Подільсько-Воскресенського мосту.

Віталій Кличко подякував за допомогу, яку німецька сторона надає Києву та підкреслив, що зі свого боку столична влада зробить усе, що від неї залежить, аби закінчити будівництво та зробити пересування киян містом більш комфортним.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]