Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Теплові лічильники встановлять у всіх столичних будинках до початку нового опалювального сезону

24 травня 2016 року, 16:41

До початку нового опалювального сезону усі будинки Києва будуть обладнані тепловими лічильниками. Про це Київський міський голова заявив під час спілкування з мешканцями Лісового масиву.

«Сьогодні киянам приходять шалені рахунки за комунальні послуги. Ми, як столична влада, не формуємо тарифи, але намагаємося зробити так, щоб суми до сплати стали меншими. Перш за все, це облік тепла і енергозбереження. До початку опалювального сезону лічильники будуть встановлені у кожному столичному будинку, – сказав Віталій Кличко. – Також важливий напрямок наших зусиль – теплозбереження. Це і теплосанація будинків, і встановлення нових вікон у під’їздах. Тобто, всі заходи з теплозбереження», – наголосив мер.

За словами Віталія Кличка, лічильники дозволять зменшити платню на 30%, оскільки кияни сплачуватимуть за точні обсяги спожитого тепла, а не за опалення квадратних метрів, як це було раніше.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]