Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Цими вихідними в Державній установі «Київський міський лабораторний центр МОЗ України» на коронавірус перевірили 900 зразків»

18 травня 2020 року, 12:09

Минулими вихідними в Державній установі «Київський міський лабораторний центр МОЗ України» дослідили 900 зразків матеріалу на наявність коронавірусу. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«За вихідні мобільні бригади медиків відібрали 330 зразків біоматеріалу для проведення ПЛР-тестів. Усього в лабораторний центр цими вихідними надійшло 800 зразків. А опрацювали в центрі 900 тестів», – сказав Віталій Кличко.

Він нагадав, що матеріал на ПЛР-тести в Києві досліджують в чотирьох комунальних медзакладах міста.

«Усього за цей час у них та в лабораторному центрі протестували майже 22 400 людей», – додав мер.

Також дослідження зразків проводять приватні лабораторії і клініки та державні медичні установи.

«Хочу також повідомити, що столичні лікарі співпрацюють із колегами з Китаю та Італії – щодо лікування хворих на коронавірус, особливостей застосування апаратів ШВЛ, відновлення тих, хто подолав коронавірус. Тільки минулого тижня провели два телемости з європейськими та китайськими лікарями», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]