Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Цього року ми вдвічі збільшили фінансування освіти і надалі відкриватимемо нові дитсадки та школи»

22 липня 2016 року, 20:39

Міська влада столиці цього року вдвічі збільшила фінансування освіти, і у Києві будуть відкриті нові дитсадки та школи. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу «Київ».

«Цього року ми збільшили фінансування сфери освіти вдвічі. Ми відкриваємо дитячі садки та школи, і таких темпів будівництва освітніх закладів у столиці не було вже багато років. Цього року ми відкриємо 5 дитячих садків та 2 школи», - наголосив Віталій Кличко.

Мер зазначив, що  багато років приміщення багатьох дитсадків у Києві використовувалися не за призначенням.

«Нещодавно я інспектував реконструкцію дитсадка, який більше 20 років використовувався не за призначенням. Ми повернули його місту, реконструюємо і тепер тут буде новий сучасний дитсадок на 170 дітей, де працюватимуть 62 співробітника», - підкреслив Віталій Кличко.

Віталій Кличко додав, що міська влада також працює над тим, аби повернути приміщення дитсадків, які використовують не за профілем, в усіх районах Києва до комунальної власності і щоб вони знов почали працювати за призначенням.

«Наше завдання, щоб за 3-4 роки у столиці черг у дитячі садки взагалі не було», - підсумував мер Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]