Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Цього року оновимо 756 прибудинкових територій та міжквартальних проїздів»

24 червня 2020 року, 12:15

У столиці цього року оновлять 756 прибудинкових територій та міжквартальних проїздів. Про це Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

«Минулого року ми розпочали велику програму з ремонту дворів у всіх районах столиці. І в 2019-му оновили 827 дворів. Деякі з них не бачили ремонту по 40-50 років! Якщо минулого року роботи здійснювали переважно у невеликих дворах та проїздах, то тепер увагу приділили територіям площею понад 1000 квадратних метрів. Що робить цьогорічне оновлення дворів одним із наймасштабніших за останні десятиріччя. Загалом у столиці цього року оновимо 756 прибудинкових територій та міжквартальних проїздів», – повідомив Віталій Кличко.

За його словами, на 150-ти об’єктах роботи вже завершили. Близько 200 об’єктів – на фінальній стадії.

«На інших дорожники ще працюють. Без вихідних, щоб встигнути завершити всі заплановані двори та проїзди. Наприклад, в Оболонському районі їх мають відремонтувати 56», – зазначив Віталій Кличко.

Мер столиці також показав відео про те, як триває ремонт на Оболоні.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]