Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: У Києві для хворих на коронавірус розгорнули майже 2,8 тис. ліжок у 22 лікарнях (+фото, відео)

13 жовтня 2020 року, 12:15

У Києві для лікування хворих на коронавірус розгорнули майже 2,8 тис. ліжок у 22 лікарнях. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції. Також він показав відео перевірки, як готують міську лікарню № 18 до прийому хворих на COVID-19.

«Ми продовжуємо збільшувати і кількість ліжок для лікування хворих на коронавірус у столичних комунальних медзакладах. І робимо все, аби забезпечити лікарні і медиків усім необхідним. Ми розгорнули вже 2730 ліжок у 22 столичних лікарнях. Із них 17 лікарень вже приймають та лікують пацієнтів із вірусом. Інші – завершують облаштування відділень для прийому таких хворих. Вчора я відвідав міську клінічну лікарню № 18, яку ми готуємо до прийому хворих на коронавірус», – додав мер.

За його словами, один із поверхів медзакладу сьогодні обладнують під відділення для прийому хворих на коронавірус. Там розгорнули інфекційне відділення на 100 ліжок. А також – 60 ліжок для пацієнтів із підозрою на COVID-19. Таких хворих лікарня вже приймає. В інфекційному ж відділенні поки триває переобладнання. Будуть і окремі палати для інтенсивної терапії.

Міська клінічна лікарня № 18, яку готують до прийому хворих на коронавірус

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]