Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «У Києві хворіє багато дітей – від немовлят до підлітків. Причина – перш за все, недбалість і недотримання правил батьками»

13 травня 2020 року, 12:24

Cьогодні в столиці серед хворих на коронавірус – чимало дітей. 17 дітей і підлітків перебувають в лікарнях міста. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Окремо підкреслю: в Києві хворіє багато дітей – від немовлят до підлітків. Причина – перш за все, недбалість і недотримання правил батьками. Нехтування елементарними рекомендаціями. Сьогодні в столиці 126 хворих дітей. У лікарнях  перебувають 17 дітей і підлітків. Я вчора ввечері був у міській дитячій інфекційній лікарні. Так я вам скажу, всі бокси в ній заповнені хворими дітьми і пацієнтами із підозрою на коронавірус. Я ще раз закликаю батьків: не ведіть дітей на майданчики, в публічні місця, не відпускайте безконтрольно гуляти. Ви несете відповідальність за здоров’я своєї дитини. Не будьте легковажними!» – звернувся до киян  Віталій Кличко.

Він також показав репортаж з лікарні, який відзняв на телефон.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]