Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: У Києві ліквідовують наслідки негоди. Метро наразі працює у звичному режимі

19 липня 2021 року, 17:12

У Києві ліквідовують наслідки негоди. Метрополітен наразі працює у звичному режимі. Про це мер Києва Віталій Кличко написав у своєму Telegram-каналі.

«Сьогодні Київ накрила потужна злива – за 30 хвилин випало 18 мм опадів. Це – майже тижнева норма. Напередодні прогнозованих дощів у кожному районі столиці очищали зливостоки. А на проблемних ділянках заздалегідь чергувала техніка гідротехнічних служб. Проте понаднормова кількість опадів за короткий проміжок часу призвела до підтоплення ділянок вулиць та тротуарів», – написав Віталій Кличко.

За словами мера, ліквідовувати наслідки негоди зараз допомагають 12 бригад гідрослужб та 38 бригад із ручного прибирання КК «Київавтодор» – загалом понад 320 працівників шляхово-експлуатаційних підприємств.

«Метрополітен наразі працює у звичайному режимі. На деяких станціях, в переходах яких були підтоплення, наслідки негоди ліквідували», – наголосив Віталій Кличко.

Ліквідація наслідків потужної зливи у столиці (19 липня)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]