Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «У Києві підтвердили ще 31 випадок захворювання на коронавірус. Серед них – у 4 медиків»

19 квітня 2020 року, 9:54

Кількість киян, у яких лабораторно підтвердили захворювання на коронавірус, за минулу добу збільшилася ще на 31 людину. З них – 4 медики. Один випадок за добу, що минула, – летальний. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Кількість киян, у яких лабораторно підтвердили захворювання на коронавірус, за минулу добу збільшилася ще на 31 людину. З них –  4 медики. Один випадок за минулу добу, на жаль, – летальний. Загалом у Києві вже 801 підтверджений випадок захворювання на COVID-19», – написав мер столиці.

Він повідомив, що захворіли: 18 жінок вiком вiд 29 до 76 років. А також дівчинка 10 років. Та 11 чоловіків від 26 до 77 рокiв. І хлопець, якому 13 років.

«До лікарень столиці госпіталізували 5 пацієнтів. Інші лікуються на самоізоляції, під контролем медиків. Залишайтеся вдома на Великодні свята! Бережіть себе та своїх близьких! Ми все подолаємо!» – наголосив Віталій Кличко.

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]