Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: У Києві пролунали вибухи в Печерському, Соломʼянському та Голосіївському районах. Є загиблий

28 травня 2023 року, 4:10

У столиці вночі, внаслідок атаки російських дронів, пролунали вибухи в Печерському, Соломʼянському та Голосіївському районах. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«У Печерському районі сталася пожежа на даху 9-поверхового будинку. У Соломʼянському – уламком дрону пошкоджений 3-й поверх 7-поверхової будівлі. Також рятувальники ліквідовують пожежу на підприємстві в Голосіївському районі», – написав мер Києва.

Кличко повідомив, що у Соломʼянському районі столиці, внаслідок падіння уламків БПЛА біля приміщення однієї з АЗС, госпіталізували жінку 35-ти років та загинув 41-річний чоловік. Також у Соломʼянському районі, де уламки БПЛА влучили в 7-поверхову нежитлову будівлю, сталось руйнування частини стіни та виникла пожежа на 3 поверсі.

« У Голосіївському районі столиці, внаслідок падіння уламків БПЛА, горить дах будівлі триповерхового складського приміщення. Всі служби працюють на місці», – зазначив мер столиці.

Він також повідомив, що сили ППО знищили вже понад 20 БПЛА, що рухалися на Київ.

«Відбою тривоги в Києві ще немає! Перебувайте в укриттях. Рух групи БПЛА зафіксований ще з Обухівського напрямку», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]