Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «У Києво-Печерській Лаврі провели посилену дезінфекцію всіх будівель, медики продовжують огляд служителів Лаври»

15 квітня 2020 року, 12:10

У Києво-Печерській Лаврі провели посилену дезінфекцію всіх будівель, а також приміщень духовної академії та семінарії. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Учора в Лаврі провели посилену дезінфекцію всіх будівель, а також приміщень духовної академії та семінарії. Встановили там медичні пости, які щодня вимірюють температуру та рівень оксигенації монахам з ознаками хвороби та тим, хто лікується на самоізоляції. Якщо є медичні покази – їх госпіталізують», – сказав Віталій Кличко.

Так, за словами мера, вчора госпіталізували з Лаври одну монахиню та двох учнів семінарії. Здійснили забір зразків на ПЛР тестування в 20 осіб із семінарії. Сьогодні медики продовжать брати зразки на лабораторні дослідження.

«Я ще раз звертаюся до всіх. Залишайтеся вдома на Великодні свята! Не треба йти до церкви, в гості чи на пікніки. Вірус у місті розповсюджується, в лікарнях – все більше хворих. Зрозумійте це і не будьте легковажними!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]