Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: У лікарнях, що приймають хворих на коронавірус, загалом є 573 апарати штучної вентиляції легень та 1254 концентратори кисню

26 березня 2021 року, 12:17

У лікарнях столиці, що приймають хворих на коронавірус, загалом є 573 апарати штучної вентиляції легень та 1254 концентратори кисню. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн-брифінгу.

«Сьогодні всі зусилля міста спрямовані на протидію пандемії. Ми облаштовуємо додаткові ліжка для хворих. Виділяємо додаткові кошти на закупівлю обладнання, засобів індивідуального захисту, медикаментів. Нагадаю: на сьогодні столиця підготувала вже майже 6 тисяч ліжок для прийому хворих на коронавірус у комунальних медзакладах. У лікарнях, що приймають хворих на коронавірус, загалом є 573 апарати штучної вентиляції легень, 1254 концентратори кисню. Майже 4 тисячі ліжок обладнані подачею кисню», – повідомив Віталій Кличко.

Він зокрема зазначив, що з такою динамікою захворюваності і цього ресурсу вже скоро буде недостатньо.

«А місць у відомчих медзакладах, де є 11 тисяч ліжок, медперсонал, Києву так і не надали. Незважаючи на всі наші численні звернення до уряду та МОЗ. А всі ці лікарні, підкреслю, знаходяться в столиці», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]