Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «У лікарнях столиці від коронавірусу лікуються 205 людей, 35 – у важкому стані»

06 травня 2020 року, 12:05

У лікарнях столиці від коронавірусу сьогодні лікуються 205 людей, 35 із них – у важкому стані. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Сьогодні в лікарнях столиці від коронавірусу лікуються 205 людей. У тому числі п’ятеро дітей. 35 пацієнтів у важкому стані. Три – підключені до апаратів вентиляції легень. Також у стаціонарах перебувають 67 киян із підозрою на коронавірус. Серед них – 8 дітей», – повідомив Віталій Кличко.

Він зазначив, що чимало людей продовжують нехтувати правилами і власною безпекою.

«Дехто взагалі не вірить у загрозу і називає коронавірус міфом і світовою змовою. Це ж повна нісенітниця! Сьогодні, коли ви бачите, що відбувається в інших країнах, скільки людей помирає, які колосальні збитки несе світова економіка! Як можна бути такими легковажними?! І ви ж ставите в небезпеку не тільки себе, а й людей навколо», – наголосив мер столиці.

Віталій Кличко зауважив, що завдяки вчасно запровадженим обмеженням, місту вдалося втримати ситуацію під контролем і не допустити інфекційного вибуху.

«Але, якщо зараз усі робитимуть вигляд, що нічого не відбувається і вірусу немає, ситуація може різко змінитися. Ми не повинні цього допустити! Особливо, коли збираємося послабити обмеження. І коли ми говоримо про перший етап послаблень, то йдеться про послаблення і поступовий вихід з карантину. А не про повне зняття всіх обмежень», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]