Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко у Ліллі вболіває за збірну України: «Я впевнений, що наші хлопці сьогодні зіграють на гідному рівні»

12 червня 2016 року, 22:00

Я вірю, що сьогодні національна збірна України з футболу продемонструє гарну гру і отримає хороший результат, незважаючи на те, що ми зустрічаємось з одним з найсерйозніших і найсильніших суперників. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу «Інтер» під час прямого включення із французького Лілля, де національна збірна України проведе свій перший матч на Євро-2016 проти команди Німеччини.

«Ми сьогодні у першому матчі на Чемпіонаті Європи з футболу зустрічаємося з багаторазовим чемпіоном світу, однією з найсильніших команд. Але немає нічого неможливого. Треба бути налаштованим на перемогу і вірити у себе, у свої сили, тільки в цьому випадку успіх буде з тобою», – підкреслив Віталій Кличко.

Мер побажав Національній збірній України успіху і сил, щоби вибороти перемогу.

«Я впевнений, сьогодні буде гідна гра і наші хлопці зіграють на достойному рівні. Я бажаю, щоби удача сьогодні посміхнулася нашим хлопцям. Я буду тримати за них кулаки», – сказав Віталій Кличко, який з сотнями інших українців вболіватиме за нашу збірну на стадіоні у Ліллі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]