Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «У наступному році в столиці встановлять до тисячі підземних сміттєвих контейнерів»

11 травня 2017 року, 15:25

У наступному році у всьому Києві встановлять до тисячі підземних контейнерів для твердих побутових відходів нового типу. Про це в ефірі каналу «NewsOne» заявив мер Києва Віталій Кличко.

Він нагадав, що днями відбулася презентація підземних сміттєвих контейнерів і нових урн. При цьому, зауважив Віталій Кличко, у центральній частині міста вже встановлюють 50 таких контейнерів. До кінця року планують встановити загалом 300.

За словами мера Києва, ті застарілі контейнери для сміття, які використовуються сьогодні, мають неестетичний вигляд, займають багато місця і мешканці часто скаржаться на неприємних запах із них.

«Зараз місця під нові контейнери облаштовують у центрі міста. А наступного року майже 1 тисяча таких підземних сміттєвих баків, які вміщають до 5 кубічних метрів відходів, будуть встановлені по всьому місту. Ті сміттєві баки, які є зараз, потроху відходять у минуле», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]