Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «У понад 70-ти будинках міста вже проведені експериментальні заходи з термосанації за системою «70/30». Більшу частину робіт оплачує місто

08 грудня 2016 року, 22:14

У понад 70-ти будинках міста вже проведені експериментальні заходи з термосанації за системою «70/30» – 70% робіт оплачує місто, 30% – власники квартир у будинку. І ці заходи дозволяють мешканцям додатково економити кошти на сплаті за опалення. Про це в ефірі телеканалу «News One» заявив мер Києва Віталій Кличко.

«95% будинків у столиці обладнані лічильниками тепла, а у тих будинках, де лічильників немає, буде проведене перерахування відповідно до показників, як і в будинках з лічильниками. Це дозволяє економити 30% коштів при сплаті за опалення. І Київ – перший в Україні за кількістю встановлених лічильників», – зазначив Віталій Кличко.

Мер додав, що міська влада впровадила програму «70/30», завдяки якій місто разом із мешканцями будинку співфінансує заходи з термосанації та енергозбереження – 70% робіт оплачує місто, 30% – власники квартир у будинку.

«У понад 70-ти будинках цього року вже проведені експериментальні заходи з термосанації за цією програмою. Система працює ефективно і дозволяє ще більше економити кошти мешканців», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]