Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: У столиці через пандемію коронавірусу на дистанційному навчанні перебувають 19 шкіл та понад 4000 класів

14 лютого 2022 року, 12:31

У столиці через пандемію коронавірусу на дистанційному навчанні перебувають 19 шкіл та понад 4000 класів. Зачинені через карантин 6 дитячих садочків. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу щодо ситуації в столиці.

«У столиці, як і загалом в Україні, хвиля захворюваності на коронавірус не спала. Через спалахи хвороби в Києві на дистанційному навчанні сьогодні 19 шкіл та понад 4000 класів у навчальних закладах. Зачинені через карантин 6 дитячих садочків. Рішення про закриття класів чи повністю школи або садочка ухвалюють керівники закладів», – сказав Віталій Кличко.

Він зазначив, що за минулу добу в Києві виявили 2293 хворих на коронавірус. 14 людей померли. Захворіли, зокрема, понад 230 дітей. Госпіталізували минулої доби 188 хворих на коронавірус та осіб із підозрою на COVID-19 та пневмоніями. Загалом у лікарнях сьогодні перебувають понад 1860 хворих на коронавірус. Заповненість ліжок в медзакладах столиці 34 відсотки.

«Я закликаю всіх: бережіться, дотримуйтеся правил! Вакцинуйтеся, хто ще цього не зробив! Щоб легше і без ускладнень перенести хворобу, якщо захворієте», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]