Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: У столиці протягом останнього тижня зростає кількість хворих на коронавірус

04 березня 2021 року, 14:49

У столиці протягом останнього тижня знову зростає кількість хворих на коронавірус. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час засідання Київради.

«Важливою залишається боротьба з пандемією. Бо, як бачимо, протягом останнього тижня в столиці знову зростає кількість хворих на коронавірус. Збільшилося і число госпіталізованих пацієнтів. Зокрема, тих, хто перебуває у важкому стані. Місць в лікарнях у нас поки вистачає – бо місто облаштувало понад 5 тисяч ліжок для лікування хворих на COVID-19. Більш як 80 відсотків з них обладнані подачею кисню», – підкреслив Віталій Кличко.

Він зауважив, що також у столиці відкрили 71 пункт тестування в амбулаторних медзакладах столиці, де кияни, за направленням лікаря, можуть здати тест безкоштовно.

«Але нам не можна розслаблятися. Вірус підступний і мутує. Тому захист здоров’я і життя киян є пріоритетом для міської влади», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]