Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: У столиці вже майже 10 тисяч випадків захворювання на ГРВІ та грип (+відео)

04 листопада 2020 року, 12:18

У столиці зафіксували вже майже 10 тисяч випадків захворювання на ГРВІ та грип. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн брифінгу. Також Віталій Кличко продемонстрував відео, у якому лікар-інфекціоніст пояснив, чим відрізняються симптоми та лікування грипу і коронавірусу.

«Окрім коронавірусу, зараз загострилися сезонні захворювання. Зокрема – на грип та ГРВІ. На сьогодні в столиці зареєстровано майже 10 тисяч випадків захворювання на ГРВІ та грип», – повідомив Віталій Кличко.

Він зауважив, що симптоми цих захворювань та їх перебіг у порівнянні з коронавірусом – дещо різні.

«Тому будьте уважними до свого здоров’я. І при перших же ознаках захворювання звертайтеся до сімейного лікаря! Із власного досвіду скажу: коронавірус – хвороба підступна і виснажлива. Ліків від неї поки що немає. І сьогодні важливо кожному бути обережним, щоб убезпечити і себе, і тих, хто поруч. Пам’ятайте про маски, антисептики, дотримання соціальної дистанції», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]