Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: У столиці закриті на карантин 5 шкіл та 2 дитячих садки

13 жовтня 2020 року, 12:16

У столиці закриті на карантин п’ять шкіл, два дитячі садки та 74 групи в дошкільних закладах. Ще 520 класів у школах – на дистанційному навчанні. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онллайн прес-конференції.

«На жаль, ситуація із захворюваністю в навчальних закладах  погіршується. На сьогодні в місті закриті на карантин п’ять шкіл – через випадки захворювання серед вчителів. Три школи в Печерському районі, одна в Оболонському і одна в Подільському. На дистанційному навчанні загалом 520 класів у 174 школах. Усього хворих на коронавірус школярів у Києві – 591. Хворіють і 403 педагоги», – сказав Віталій Кличко.

Він зауважив, що у дитячих садочках теж спостерігається зростання захворюваності. Через виявлені випадки вірусу тимчасово закрили 74 групи у 66 садках. Два садочки зачинені на карантин. Наповненість дітей у дитсадках столиці – понад 55 відсотків.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]