Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Ухвалене рішення про проведення аудиту діяльності «Київміськбуду» та відсторонення від обовʼязків його керівника

06 липня 2023 року, 13:04

Ухвалене рішення про проведення аудиту діяльності ПрАТ «АК «Київміськбуд» та відсторонення від обовʼязків його керівника. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у своєму Telegram-каналі.

«На мою вимогу відбулося спільне засідання Наглядової ради та Правління ПрАТ «Київміськбуд», де було ухвалене рішення про проведення аудиту діяльності компанії із залученням однієї з провідних міжнародних аудиторських фірм. На цей час керівник «Київміськбуду» Ігор Кушнір відсторонений від виконання обовʼязків», – зазначив Віталій Кличко.

За його словами, також працює тимчасова контрольна комісія, яку створили депутати Київради. І вона теж надасть результати перевірки діяльності ПрАТ «Київміськбуд» та її керівництва.

Як зазначив Віталій Кличко, Наглядова рада доручила «Київміськбуду» продовжувати здійснювати діяльність щодо виконання зобов’язань перед інвесторами.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]