Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Упорядкування паркування та можливість штрафувати водіїв за порушення правил паркування додасть до бюджету мільйони гривень»

26 травня 2016 року, 19:44

Упорядкування парковок та можливість карати водіїв за порушення правил паркування може принести до бюджету столиці мільйони гривень. Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив у ефірі телеканалу «Київ».

«Нам потрібно будувати паркінги. Деякі вулиці в центрі Києва будували 100 років тому, коли автівок взагалі не було. Тому нам зараз потрібно модернізувати паркувальну інфраструктуру», – сказав мер.

Віталій Кличко також зазначив, що поряд із розвитком паркувальної інфраструктури, Верховна рада має ухвалити законопроект, який би дозволив штрафувати водіїв, що кидають свої автомобілі де завгодно, та евакуйовувати неправильно припарковані машини.

«Я впевнений, Рада має якомога скоріше ухвалити цей закон. Це питання надходження в бюджет міста десятків, чи навіть сотень мільйонів гривень від паркування. У Нью-Йорку паркування приносить майже мільярд доларів до бюджету міста. Ми, звичайно, не Нью-Йорк, мільярду у нас не буде, але впевнений у тому, що сотні мільйонів гривень від паркування у бюджет можуть надходити», – наголосив Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]