Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: В четвер, після закінчення комендантської години, для сполучення між лівим і правим берегами будуть відкриті Північний і Дарницький мости

02 березня 2022 року, 21:51

У четвер, 3 березня, після закінчення комендантської години, з 7 ранку, для сполучення між лівим і правим берегами для приватного і громадського транспорту будуть відкриті Північний і Дарницький мости. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко заявив у своєму відеозверненні.

“Хочу подякувати киянам за витримку. За дотримання правил безпеки. Навіть в період до комендантської години – люди перебувають вдома або в укриттях. Це сьогодні важливо! Бо ситуація складна. У місті, в деяких районах, у двори потрапили кілька снарядів. Жертв і поранених, слава Богу, немає. Загорілися кілька автівок. Пошкоджений приватний будинок. Постраждало приміщення одного з відділків поліції Подільського району. Поруч з Києвом тривали бої. Буча, Ірпінь, Гостомель. Ворог намагається прорватися до столиці. Але українські захисники тримають оборону і зупиняють окупантів на підступах до столиці. Ввечері в місті пролунали кілька вибухів. Один з них, за попередньою інформацією, в районі залізничного вокзалу. Зараз ми з’ясовуємо деталі”, – сказав Віталій Кличко.

Він нагадав, що з 20:00 в столиці діє комендантська година. У цей час містом може пересуватися тільки транспорт зі спецперепустками військового коменданта Києва.

“Завтра після закінчення комендантської години, з 7 ранку, для сполучення між лівим і правим берегами для приватного і громадського транспорту будуть відкриті Північний і Дарницький мости. Через Південний міст проїзду не буде. Зверніть на це увагу! І, якщо крайньої потреби немає, не треба виїжджати в місто приватним транспортом”, – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]