Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко в День знань вітав школярів у новій школі на Солом’янці

01 вересня 2017 року, 9:58

Мер Києва Віталій Кличко взяв участь у відкритті навчально-виховного комплексу «Ерудит» і привітав школярів із початком нового навчального року.

«Сьогодні зранку 32 тисячі першокласників у Києві йдуть до школи. Бажаю всім дітям бути сильними, здоровими, гармонійно розвинутими», – зазначив Віталій Кличко.

Мер також привітав дітей, вчителів і батьків із відкриттям нової сучасної школи. Він розповів, що минулого року місто взяло на себе зобов’язання завершити будівництво школи, яке було призупинене через брак фінансування ще у 2009 році. І зараз ця школа відповідає всім сучасним критеріям: гарна, простора, з новітнім обладнанням, системою відеоспостереження.

Він зазначив, що крім цієї школи на Солом’янці, у Києві сьогодні відкривається ще дві школи у Дарницькому районі.

«І ми повинні частіше відкривати нові школи. І будемо це робити», – наголосив Віталій Кличко.

Три нових школи за рік у столиці – це найкращий показник за останніх 12 років у Києві. І на сьогодні – найкращий в Україні.

Віталій Кличко привітав школярів із початком нового навчального року і висловив переконання, що в нових комфортних умовах діти повинні вчитися набагато краще.

«Із першим вересня! Зі святом знань! Я бажаю вам, щоб у цій школі ви отримували винятково позитивні емоції і необхідні знання. Мрійте – і кожна мрія обов’язково стане реальністю, якщо будете наполегливо працювати над її втіленням!», – зазначив мер Києва.

Відкриття нової школи на Солом’янці також відвідав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]