Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко в п’ятницю зустрінеться в Австрії із Себастьяном Курцем

05 вересня 2019 року, 15:51

У п’ятницю мер Києва Віталій Кличко на запрошення голови Австрійської народної партії Себастьяна Курца відвідає Австрію, де відбудеться їхня робоча зустріч.

«Ми обговоримо нові виклики, з якими стикається Україна після нещодавніх президентських і парламентських виборів. Також йтиметься про поточну та подальшу співпрацю між Україною та Австрією», – зазначив Віталій Кличко.

Разом з Себастьяном Курцем Віталій Кличко відвідає захід у федеральній землі Бургенланд, організований Австрійською народною партією до позачергових парламентських виборів, що відбудуться в Австрії 29 вересня.

Австрійська народна партія, заснована у 1945 році, є найчисельнішою політичною силою країни і нараховує понад 600 тисяч членів. Австрійська народна партія входить до Європейської народної партії. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]