Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко відкрив Євромістечко на Хрещатику

04 травня 2017 року, 20:30

Київський міський голова Віталій Кличко взяв участь у церемонії відкриття офіційного містечка «Євробачення» Eurovision Village на Хрещатику - найбільшої фан-зони пісенного конкурсу.

«Я вітаю всіх у нашому Євромістечку! Нарешті ми починаємо заходи і Київ стає європейською музичною столицею – сказав Віталій Кличко. – Кожен, хто прийде сюди, зможе подивитися трансляції з головної локації «Євробачення», відчути атмосферу свята та отримати багато позитивних емоцій! Впевнений, що ті, хто приїде до нас в гості, не хотітимуть від’їжджати та розказуватимуть потім вдома про найкраще місто в світі – Київ», - звернувся мер до глядачів церемонії.

Директор пісенного конкурсу від Європейської мовної спілки Надя Буркгардт привітала Україну та Київ із початком проведення «Євробачення» та відзначила, що цьогорічне Євромістечко на Хрещатику є найбільшою в історії конкурсу фан-зоною.

Містечко на Хрещатику простягнулося від перетину з вул. Богдана Хмельницького до вул. Прорізної. Одночасно на його території може перебувати близько 12 000 осіб. А протягом кожного дня - до 20 000 гостей конкурсу.

Протягом тижня «Євробачення» тут відбудуться виступи українських та іноземних артистів, дискотеки, розважальні шоу та багато інших заходів. На двох великих екранах будуть трансляції наживо з головної арени конкурсу.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]