Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко відсторонив Миколу Поворозника від виконання обов’язків на час розслідування і призначив в. о. першого заступника голови КМДА Валентина Мондриївського

21 квітня 2020 року, 12:19

Мер Києва Віталій Кличко відсторонив Миколу Поворозника від виконання обов’язків на час розслідування і поклав виконання обов’язків першого заступника голови КМДА на Валентина Мондриївського. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Міська влада – відкрита та завжди співпрацює з правоохоронними органами в запобіганні корупції. У розслідуванні справи щодо першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника, зокрема. Щоб розслідування було неупередженим і не було закидів у якомусь впливі чиновника високого рангу, яким є Микола Поворозник, він написав заяву про відсторонення його від виконання обов’язків на час розслідування. Я вважаю це правильним кроком. Тому відсторонив його від виконання обов’язків. І поклав виконання обов’язків першого заступника голови КМДА на Валентина Мондриївського», – повідомив Віталій Кличко.

Він також зазначив, що столична влада очікує на оперативне та неупереджене розслідування справи.

«Ми розраховуємо на оперативне, об’єктивне і відкрите розслідування цієї справи. Справедливо та без політики!» – наголосив Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]