Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко відвідав прийом у посольстві Німеччини на честь «Євробачення»

11 травня 2017 року, 19:39

Мер Києва Віталій Кличко відвідав прийом на честь «Євробачення», влаштований посольством Німеччини в Україні.

«Ми щасливі, що столиця України стала цього року містом-господарем «Євробачення». Музика єднає людей, дарує емоції, – сказав Віталій Кличко. – Ми раді, що до Києва приїхало багато гостей. І всі вони побачать, яке гарне і гостинне наше місто, наша країна. «Євробачення» – дуже важлива подія, до якої ми готувалися. І, я сподіваюся, в усіх гостей залишаться найкращі враження та спогади про Київ», – наголосив у вітальному слові мер Києва.

Він також познайомився та поспілкувався з учасницею «Євробачення» від Німеччини Левіною. Виконавиця подарувала Віталію Кличку диск зі своїми піснями та автографом.

На заході Левіна виконала кілька пісень, також виступив учасник пісенного конкурсу від України О. Торвальд. Заспівала дві пісні українською і дружина мера Києва Наталя Кличко.

Посол Німеччини в Україні Ернст Райхель зазначив, що гасло цьогорічного «Євробачення» «Шануймо розмаїття» дуже добре характеризує і Україну. Країну толерантну, країну, де шанують розмаїття – мовне, культурне. Посол привітав українців зі схваленням останнього необхідного рішення щодо запровадження безвізового режиму між Україною і ЄС.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]