Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко відвідав відкриття нової соціально-спортивної школи Фонду «Реал Мадрид» у Києві

10 вересня 2021 року, 15:39

В Українському колежі ім. В. О. Сухомлинського у Києві відбулося офіційне відкриття нового футбольного поля соціально-спортивної школи Фонду «Реал Мадрид».

Цю подію відвідали всесвітньо відомі футболісти – представники Фонду «Реал Мадрид»: бразилець Роберто Карлос, португалець Луїш Фігу, колумбієць Едвін Конго та іспанський нападник Хосе Еміліо Амавіска. Вони дали старт матчу між вихованцями українських шкіл Фонду, який був присвячений відкриттю нових тренувальних полів.

На відкриття школи завітав і мер Києва Віталій Кличко, який подякував представникам «Реал Мадрид» та українським партнерам Фонду за розвиток важливих для міста соціально-спортивних проєктів.

«Дуже добре, що у 272-й школі відкривається такий проєкт, до якого залучені найкращі зірки, найкращий світовий клуб з футболу. Завдяки цьому наші діти будуть навчатись, переймати досвід, показувати результати і що вкрай важливо – мріяти. Мріяти стати чемпіонами, мріяти досягти в житті та спорті великих успіхів. Для цього є всі умови», – сказав Віталій Кличко, додавши, що при спортивному мері місто також повинне бути спортивним, а діти – здоровими.

Нова соціально-спортивна школа для дітей із соціально незахищених родин почала роботу на базі відразу трьох київських навчальних закладів – загальноосвітніх шкіл № 62 Дарницького району, № 243 Подільського району та Українського колежу ім. В. О. Сухомлинського № 272 Дніпровського району.

Загалом школи Фонду «Реал Мадрид» представлені вже на 12 локаціях у чотирьох регіонах України. У них абсолютно безкоштовно навчаються понад 800 дітей із соціально незахищених родин (сироти, напівсироти, багатодітні матері, матері-одиначки, діти учасників АТО), які забезпечуються харчуванням, спортивним інвентарем та формою. Крім тренувань з футболу та баскетболу, учні шкіл мають можливість поглиблювати шкільне навчання та вивчати іноземні мови.

Зазначимо, що Фонд «Реал Мадрид» – це організація, що запроваджує соціальну діяльність ФК «Реал Мадрид» у всьому світі. Розвитком мережі шкіл Фонду в Україні займається громадська організація «Епіцентр дітям» за підтримки компанії «Епіцентр». Завдяки стратегічному партнерству з «Реалом» українська мережа соціально-спортивних шкіл стала найбільшою серед усіх 80 країн, в яких представлений Фонд

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]