Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко відвідав виставку хабу «Я-Маріуполь»: Весь світ повинен знати про трагедію Маріуполя, про жорстокість з якою російські війська знищували місто та його мешканців

22 червня 2022 року, 17:59

Мер Києва Віталій Кличко відвідав першу виставку культурного хабу «Я-Маріуполь», яка присвячена трагічній історії героїчного міста та його мешканців. Про це Віталій  Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Сьогодні в столиці, в дитячій Центральній бібліотеці імені Шевченка, розпочався триденний марафон культурних подій, презентацій та зустрічей з митцями Маріуполя. Це – перший захід нового культурного хабу «Я-Маріуполь. Культура». 5 експозицій «Маріуполь: Мистецтво vs Війна» знайомлять і з мирним життям міста до того, як його буквально знищили російські варвари, і з його історією, і зі свідченнями про військові злочини російських окупантів», – зазначив Віталій Кличко.

Він повідомив, що виставку, а також інші культурні заходи можна відвідати з 22 до 24 червня. Міська влада Києва допомогла в організації такого марафону.

«Українці, іноземні медіа, весь світ повинен знати про трагедію Маріуполя, про жорстокість з якою російські війська знищували місто та його мешканців. Маріуполь – це відкрита рана України. Свідчення геноциду українського народу. Цю історію ми повинні передати наступним поколінням, аби вони пам’ятали, як українці виборювали своє право жити у вільній і незалежній країні. Над  Маріуполем майорітиме український прапор! Україна здолає навалу варварів і переможе! Слава Україні!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]