Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко відзвітував про роботу міської влади: Тільки на програму «Турбота» цього року столиця виділила понад 3 мільярди гривень

17 грудня 2020 року, 11:55

Столиця продовжує приділяти окрему увагу соціальному захисту киян. У 2020 році на цю сферу з бюджету виділили 4,7 млрд грн. Тільки на міську програму «Турбота» спрямували понад 3 мільярди. Попри економічну кризу, столиця продовжила виплати соціально незахищеним киянам. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив, звітуючи про підсумки роботи міської влади в 2020 році.

«Одним із основних пріоритетів нашої роботи залишається також соціальний захист киян. Тільки на міську програму «Турбота» цього року з бюджету виділили понад 3 мільярди гривень. Попри економічну кризу в країні, ми продовжили виплати соціально незахищеним киянам. Продовжуємо підтримувати чорнобильців та людей з інвалідністю. Незмінна увага і до соціального захисту учасників бойових дій на сході, а також їх родин. Тільки цього року компенсацію за земельні ділянки отримали 14 членів сімей загиблих учасників АТО. На суму понад 12 мільйонів гривень», – наголосив Віталій Кличко.

Він зазначив, що починаючи з 2015 року за кошти міського бюджету придбали 375 квартир для учасників бойових дій та їх родин. І Київ – чи не єдине місто в Україні, що забезпечує житлом наших захисників.

На соціальний захист наступного року Київ передбачив понад 5 млрд гривень.

«Ми продовжимо виплачувати адресну допомогу соціально незахищеним киянам. Підтримувати ветеранів-захисників та їх родини. Триватимуть і соціальні програми. Зокрема, запустимо на постійній основі соціальне таксі для дітей із інвалідністю. Плануємо розпочати будівництво двох центрів реабілітації – у Деснянському та Подільському районах. І відділення міського центру реабілітації дітей із інвалідністю в Оболонському районі», – повідомив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]