Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко висловив співчуття родині та побратимам загиблого на сході України киянина Антона Сидорова

20 лютого 2022 року, 13:57

Мер Києва Віталій Кличко висловив співчуття родині та побратимам загиблого вчора внаслідок обстрілу на Донбасі киянина капітана Антона Сидорова. Слова співчуття Віталій Кличко написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Щирі співчуття висловлюю родині киянина капітана Антона Сидорова, його близьким та побратимам. 35-ти річний Антон Сидоров із перших днів російської агресії захищав територіальну цілісність та незалежність України на сході нашої держави. Був помічником начальника штабу-начальником розвідки 3 МБ 30 ОМБр. Він загинув учора під час обстрілу незаконними збройними формуваннями та російсько-окупаційними військами на Донбасі. Без батька залишились троє донечок, наймолодшій з яких усього півроку, – написав Віталій Кличко. – Антон Сидоров запам’ятався побратимам гідним, відданим та професійним військовослужбовцем. Справжнім захисником України. А чимало українців чули його пісню, присвячену загиблим воїнам, «Спіть, брати мої». Світла пам‘ять Герою…Місто зробить все, щоб підтримати доньок та вдову полеглого Героя», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]